Политика

Дорин Киртоакэ официально вступил в президентскую гонку

Сегодня глава избирательного блока Unirea Дорин Киртоакэ в ходе пресс-конференции перед зданием парламента представил свою предвыборную программу. Как и ожидалось, основной идеей программы стало лишение Молдовы государственности, вступление в состав Румынии и полная интеграция в Евросоюз.

Из пяти предложенных Киртоакэ лозунгов можно выделить только одну ключевую идею всей предвыборной кампании: Объединение с Румынией и евроинтеграция.

Приводим основные цели выделенные унионистом Киртоакэ в качестве основных направлений работы в качестве президента страны:

  1. Один за всех и все за одного.
  2. Достойный президент, настоящий президент – чистый парламент.
  3. Союз с Румынией и Европой до конца.

“Для достижения этих трех целей, которые принесут нам хорошую жизнь, нам всем нужно мобилизоваться для голосования, чтобы они не могли украсть столько, сколько мы можем. Голосуйте за UNIREA!”, – призывает кандидат.

Live

Sloganele si mesajul de campanie al subsemnatului, pentru alegerile din 1 noiembrie.Slogane:“Unirea pentru toti!” (sloganul de baza)“In Europa – prin Romania!”“Unirea si punctum!”“In Europa – prin Unire!”“Europa, pana la capat!”Astfel, sustinatorii nostri, precum si sustinatorii altor candidati, vor avea posibilitatea sa-si aleaga acel slogan, care le este mai aproape si care ii reprezinta mai mult. Continutul sloganelor este explicat in cele ce urmeaza. Mesajul electoral are urmatoarele de idei si obiective de baza: 1. O campanie corecta – toti pentru unul si unul pentru toti.Este firesc ca fiecare dintre candidati sa incercam sa obtinem un scor cat mai mare, dar, in acelasi timp, fiecare trebuie sa intelegem ca nu avem dreptul sa fim egoisti, trebuie sa avem obraz si sa intelegem ca aventura de a ne complace in starea de a fi "frumosi", "destepti" si "geniali" ne poate costa inca 4 ani de hotie, saracie si toate celelalte. Da, fiecare in parte trebuie sa ia un rezultat cat mai bun, dar toti impreuna trebuuie sa luam mult mai mult decat Dodon pentru ca nici regimul impreuna cu Rusia sa nu poata frauda cat ar avea ei nevoie.2. Un presedinte demn, un presedinte adevarat – un Parlament curat.Alegerea unui noi presedinte pt RM este primul pas. Urmatorul trebuie sa fie alegerile anticipate pentru Parlament, unde sa ne regasim si noi unionistii, consolidati deja la aceste alegegeri prezidentiale. Cei care ne voteaza acum la prezidentiale trebuie sa stie ca o fac si cu proiectie pentru alegerile parlamentare in care noi, unionistii sa redevenim o forta si mai multe decat atat. 3. Unirea cu Romania si Europa pana la capatUnirea este, de fapt, o integrare europeana mai profunda, cu respect fata de demnitatea noastra nationala si valorile romanesti furate de ocupatie. Avand un presedinte demn, un presedinte adevarat si un Parlament curat, un Parlament in care sa fim si noi unionistii, vom putea relua agenda pro-europeana si pro-romaneasca a RM, vom putea promova proiecte romanesti si europene care sa aduca plus valoare RM: energie (gaz + electricitate), infrastructura, infratiri, educatie, sanatate, investitii, fonduri europene, subventii in agricultura, dezvoltare rurala si tot asa domeniu cu domeniu, care sa duca la noi locuri de munca si cresterea calitatii vietii cetatenilor RM.Indemnul nostru: Pentru realizarea acestor 3 obiective, care sa ne aduca o viata buna este nevoie sa ne mobilizam cu totii la vot, pentru ca sa nu poata ei fura, cat vom putea noi, vota!Votati UNIREA!

Опубликовано Dorin Chirtoacă Среда, 7 октября 2020 г.
Поделиться:
  •  
  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
Click to comment

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Самое популярное

To Top